Flores de Bach. Usos de las plantas y de las esencias florales. Origen, historia, leyendas, curiosidades…

Libro titulado Flores de Bach. Usos de las plantas y de las esencias florales. Origen, historia, leyendas, curiosidades… Autor: Antonio Pereiro

SEDIBAC, dins de la seva tasca d’estudi i difusió de la teràpia floral, ha tingut l’honor d’editar el llibre escrit per Antonio Pereiro: 

Flores de Bach. Usos de las plantas y de las esencias florales. Origen, historia, leyendas, curiosidades…

En aquest llibre, l’autor, a més a més d’explicar els diferents estats que tracten les essències florals, aprofundeix en la historia de la planta o l’arbre, els seus usos medicinals, les llegendes que l’envolten i curiositats que enriqueixen i amenitzen al lectura.

Antonio Pereiro és terapeuta floral des del 1995. Fa molts anys que forma part de la direcció de SEDIBAC col·laborant amb totes les activitats que es realitzen. Durant molt temps va prestar servei al Voluntariat de SEDIBAC atenent a malalts de VIH.

Com diu Ricardo Orozco al pròleg, <<… aquest llibre tindrà una gran repercusió sobra els qui sentim interès pels remeis florals. Ens ajudarà a entendre que una Flor de Bach no és només un flascó de vidre opac amb una etiqueta, sino l’essència viva de quelcom llegendari, arquetípic i sovint amb una rica tradició al darrera>>.